Inapoi sus
Plaja pe insula Kos, Grecia
Insulele Dodecanese
esti aici : Sejururi Grecia // Insulele Dodecanese

Insulele Dodecanese

 

Insulele Dodecanese sunt situate in partea de sud-est a Marii Egee si constau din douasprezece insule mari si un numar de insule mai mici: Astypalea, Leros, Lipsi, Nisyros, Kalymnos, Karpathos, Kastellorizo​​, Kos, Patmos, Rhodos, Tilos, etc. Unele dintre aceste insule grecesti se afla la granita cu Turcia. Turistii care vin sa viziteze insulele Dodecanese, vor gasi aici o multime de frumuseti: case albe, plaje frumoase cu ape cristaline, sate fermecatoare si o viata de noapte interesanta .

Aceasta sectiune a siteului va ofera diverse informatii  utile despre insulele Dodecanese: istorie, biserici, arhitectura, plaje, imagini si multe altele.

Arhitectura traditionala a satelor din Dodecanese este caracterizata prin case cubice varuite in alb si alei inguste, dar multe orase sunt compuse din forturi impresionante de piatra construite de Cavalerii Sf. Ioan

Grecia este recunoscut pentru viata sa de noapte activa si Dodecanese are una dintre cele mai incitante posibilitati de distractie din Grecia. Exista o gama larga de baruri si cluburi de noapte, iar unele insule au o reputatie de a fi exclusiv pentru petreceri si distractie.


Vezi harta Insulelor Dodecanese din Grecia in format mai mare.

 

Impreuna calatorim mai mult

 
 


 

Infomratii despre Insulele Dodecanese

 
 
 
 
 

Ne gasesti si pe